Etusivu

Vuonna 1996 perustettu perheyritys Vatjus-Micro Oy on erikoistunut omilla tuotteillaan vaativien olosuhteiden tiedonke­ruuseen useilla toimialoilla. Päätuote on asiakkaalle sovitettu järjestelmäprojekti, joka koostuu usein kehittämistämme RUFCO -kenttätietokoneista, antureista, mittalait­teista sekä sovellusohjelmista. Jatkuvia liiketoimintoja ovat myös tuotteidemme valmistaminen, huolto, sekä päivittävä ylläpito ja kalibrointi.

Itse kehitetyt, modernit laitetuotteet, sekä ohjelmistot antavat teknologiaosaamista ja strategisia mahdollisuuksia järjestel­män kokoon­panossa. Kuuntelemme asiakkaan tarpeita ja pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme juuri heidän tarpeisiin räätälöityjä ratkaisuja.

Asiakkaat ovat tyypillisesti isoja valtakunnan organi­saati­oita ja pörssiyhtiöitä, joihin on jatkuvat asioimis­suhteet. Kaupankäynti ei rajoitu Suomen rajojen sisään, vaan tuotteita ja järjestelmiä on toimitettu myös ulkomaille kuten Ruotsiin, Venäjälle, Viroon, Intiaan ja Vietnamiin. Näistä lähtö­kohdis­ta ja onnistuneista toimituksista  on hyvä olettaa, että myös jatkossa voimme kehittää ajanmukaisia, asiakaslähtöisiä ratkaisuja.